Üdvözöljük a Hajdúsámsoni Futball Club Sport Egyesület honlapján!

Játékosok hírek képek, videók! Jó böngészést kívánunk!

Bemutatkozás!

Egyesületünk 2019 szeptember elejétől működik négy gyerekcsapattal. Mivel városunk nagy iskolájában sok srác szereti a focit, de valami oknál fogva a város nagy egyesülete nem tudta bevonzani őket, ezért fogalmazódott meg bennünk, hogy ezeket a gyerekeket összefogva heti rendszerességgel foglalkoztatjuk és indítjuk őket a Hajdú-Bihar megyei labdarúgó Szövetség által rendezett Bozsik- illetve futsal bajnoki rendszerben. A tavalyi év utolsó negyedéve nagyon sok munkával telt. Le kellett igazolnunk a kis focistákat, sportorvosi vizsgálaton kellett résztvenni és természetesen indultak a Bozsik fordulók és fesztiválok. Tehát nem unatkoztunk. A srácok egyre jobban ráéreztek a foci izére, a rendszeres edzéslátogatásra és egy-egy megmérettetést nagy izgalommal várták a gyerekek mellett a felnőttek is.

Azt azért be kell vallanunk, hogy képzettségi hátrányban vagyunk a régebben működő egyesületekkel szemben, de minden meccsen hajtunk, küzdünk, nem adjuk olcsón a bőrünket. Mögöttünk van már egy lezárt fél év, és jólesően hallgatjuk az ellenfelek edzőinek elismerő szavait, amelyben megállapítják, hogy a kezdeti időkhöz képest milyen sokat fejlődtek kis csapataink.

Ezen az úton próbálunk tovább haladni, fejlődni! Elsődleges célunkat szem előtt tartva, azt, hogy a nálunk sportoló gyerekek jól érezzék magukat, szívesen jöjjenek le a foglalkozásainkra, versenyeken minden gyerek a lehető legtöbbet játszhasson. Egyesületünkben nem szempont a teljesítménykényszer. Ettől függetlenül mindent elkövetünk, hogy minél többször érezzük a győzelem mámorító érzését. Célunk továbbá, hogy a nálunk nevelkedő gyerekek a későbbiek folyamán a város nagy egyesületének korosztályos csapataiban futballozhassanak tovább! Hajrá Sámson! Hajrá HSFC SE.

Kapcsolat: koraszsandor@gmail.com